fredag den 11. januar 2019

Hestespil

Hestespil har uden tvivl fået fodfæste i dansk betting igen. Men hvilke former for hestespil er der? Hvilke væddeløbsformer er interessante? Og er det muligt at spille på hestespil på nettet? Alle disse spørgsmål får du svar på i denne omfattende guide til hestespil. Hestepil er i den grad kommet tilbage. Bliv klogere på det her.

Kom i gang med hestespil

Vil du også i gang med noget hestespil? Men aner du ikke, hvor du skal starte? Så fortvivl ej, for her får du alt hvad du skal vide om heste, travløb, væddeløbsformer, hestespil på nettet og hvor du kan spille på heste i Danmark. Kort fortalt, så får du faktisk alt hvad du har brug for, for at blive skarp på hestevæddeløb. God læselyst.

Hestespil på nettet

Før i tiden var hestespil på nettet egentlig kun noget man kunne nyde godt af på Danske Spils tipstjeneste Dantoto, men med den nye og mere liberaliserede spillelov, så har du i dag faktisk væsentligt flere valgmuligheder, når det kommer til at vælge de helt rette hestespil og væddeløb. Ligeledes er der med de mange internationale betting sites også kommet masser af trav og galop fra udlandet og ikke kun Danmark og Skandinavien. Det betyder, at du nu også kan spille på heste fra både Frankrig, England og Irland. Da den nye spillelov først lige er trådt i kraft, så betyder det også, at det stadig er noget smalt med valgmuligheder, men du kan blandt andet vælge i mellem disse tre betting sites:

Betstars

Betstars hører under samme virksomhed som det verdenskendte poker site, Pokerstars, og du kan derfor regne med, at du her virkelig får valuta for pengene. Betstars har nemlig et gigantisk udvalg af forskellige sportsgrene, og et af disse er også hestevæddeløb, hvor du blandt andet finder hestespil fra Irland og England.

Unibet

Unibet er også en af giganterne, som har set masser af muligheder med den nye liberale spillelov, og du kan således finde et stort udvalg af forskellige hestespil fra England, Irland og Frankrig på Unibet. Og lige nu har de flere hundrede forskellige væddeløb sat på menuen, så det er bare med at komme i gang. Ligeledes har du på Unibet faktisk også mulighed for at live streame en masse forskellige væddeløb, så du kan følge med i dine bets live.

Dantoto

Dantoto var indtil fornylig det eneste sted, som vi kunne foretage væddemål på heste online, men på trods af, at spilleloven nu giver Dantoto konkurrence fra nogle af branchens tungeste drenge, så er der nu ikke noget, der tyder på, at Dantoto er blevet presset af den grund. For du finder ganske enkelt det bedste og mest omfangsrige udvalg af hestespil på Dantoto. Du finder nemlig ikke kun væddeløb fra dansk jord, du har også samtlige væddemål fra hele skandinavien og det meste af det vestlige europa, og som du kan læse mere om senere, så har du også masser af muligheder for at se hestespil via live stream, ligesom du også kan finde resultater og odds på siden.

Hestespil ridebanespringning

Ridebanespringning er en form for hestespil, hvor man kigger på hestenes evner til at springe over bomme og andre forhindringer. Denne konkurrenceform er ikke det man forbinder med almindelig hestevæddeløb, som eksempelvis trav eller galop. Dog ser man store konkurrencer inden for ridebanespringning, og vi har således også nogle ret dygtige ryttere herhjemme, heriblandt Linnea Ericsson, Thomas Velin, Emilie Martinsen og ikke mindst Tina Lund, der alle har vundet store Grand Prixer i udlandet. Ridebanespringning er dog ikke noget, du egentlig kan bette på herhjemme, men det sker af og til at du kan bette på den årlige Hubertusjagt, hvor der er springelementer med.

Hestespil dressur

Dressur er også en anden form for hestespil, denne form er dog ikke noget, du kan bette på, på de forskellige online betting sites. I dressur kigger man nemlig ikke på, hvor hurtig hesten er til at gennemføre et løb på op til 2 kilometer, men i stedet vurderes der på hestens æstetik og evner til at bevæge sig i forskellige tempo, samt dens lydighed. Dermed virker det ret logisk, at man ikke foretager bets på sådanne konkurrencer, da der her er et krav om at have en større mængde viden om sporten, og det er der ganske enkelt ikke mange almindelige danskere, der har.

Travløb spil

Ser vi i stedet på travløb, så er der bestemt ikke nogen mangel på væddeløbsformer, for du finder nemlig her en masse forskellige måder, som du kan foretage bets på. Om du blot vil bette på vinderen, eller om du hellere vil gætte på placeringer af de forskellige heste, så har du mulighed for det. Og hvis du tager et kig på blandt andet Dantoto, så finder du da også hele 17 forskellige spilleformer, som du kan vælge i mellem, og dermed er der altså altid mulighed for at få lidt variation i dine spillevaner. Du kan blandt andet spille følgende 17 forskellige spil: Vinder, Plads, Vinder og Plads, Raket, Tvilling, Komb, Trio, Dagens Dubbel, V4, V5, V64, V65, V75, Grand Slam V75, V86, Lyn og Systemspil. De nemmeste spil, som en hver begynder bør starte ud med, er Vinder, Plads eller Vinder og Plads, for her skal du nemlig blot vælge vinderen af væddeløbet, eller hvilken plads en eller flere heste får i løbet af væddeløbet. Hvis du er helt ny inden for hestespil, så har du også mulighed for at lade Dantoto klare ærterne for dig, for du kan nemlig bare nappe et Lyn eller Harry Boy, og så vælger de hestene for dig. Så det er ganske nemt at komme i gang med hestespil.

Dantoto live stream

Hvis du ikke har mulighed for at se hestespil på væddeløbsbanen, så kan du eksempelvis hos Dantoto følge op på dine bets live, for de har en rigtig god live streaming side, hvor du kan live streame adskillige væddeløb. Dantoto live stream er i øvrigt helt gratis at se, og du skal således heller ikke oprette dig som bruger for at kunne benytte dig af siden, hvis du eksempelvis har foretaget bets via et andet site. Med live streaming på Dantoto får du en kanal i en meget høj kvalitet, hvor videoerne loader hurtigt og har en rigtig høj opløsning. Du har ligeledes mulighed for at streame både danske og udenlandske travløb fra blandt andet Irland, Frankrig og England, som er de mest sete nationer herhjemme i Danmark.

Væddeløbsbane Århus

Hvis du er Århusianer, så har du naturligvis også mulighed for at se travløb ude i det fri, for i Marselisborgskovene ligger nemlig Jydsk Væddeløbsbane, som jævnligt afholder hestevæddeløb. Væddeløbsbanen blev åbnet helt tilbage i 1924, og den kan således fejre 94 års fødselsdag i dag. Det er ikke så lidt endda. Det er alle former for hestevæddeløb, som du finder på Jydsk Væddeløbs i Aarhus, både almindeligt trav, men også galop kommer på programmet af og til. Og så er det heller ikke unormalt, at du kan være heldig at møde den royale familie på væddeløbsbanen, da de jo har sommerresidens ikke mange hundrede meter fra væddeløbsbanen.

Danske hestevæddeløbsbaner

Hvis du derimod har mulighed for at komme ud i det danske land og se noget rigtig hestespil, så er det bare med at komme afsted, og vi har således hele 9 forskellige væddeløbsbaner, som du kan besøge:
  • Aalborg
  • Aarhus
  • Charlottenlund
  • Klampenborg
  • Skive
  • Odense
  • Nykøbing Falster
  • Billund
  • Bornholm
Det gode ved de danske væddeløbsbaner er, at de alle er i køreafstand fra hvor du nu måtte bo, for de er ganske enkelt spredt ud over hele landet.

Dantoto resultater

Noget af det vigtigste i alle former for væddemål, om det så er fodbold, håndbold eller hestevæddeløb er at kunne finde resultaterne på sine væddemål. Resultaterne er heldigvis at finde de fleste steder på nettet, også på de nye spillere på markedet kan du finde resultaterne, men det site, som nok har flest resultater er uden tvivl Dantoto, for her har du virkelig en lang oversigt af resultater. Du kan faktisk gå helt tilbage til 2012, hvis du nu skulle have glemt en gammel tipskupon, eller hvis du er i gang med en dybdegående research af en eller flere heste.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar